Wat is jouw missie in het leven? | Verslaving coachen met paarden

Wat is jouw missie in het leven?

Door welke bril kijk jij?
februari 3, 2014
Wat is jouw stijl
april 7, 2014
Show all

Wat is jouw missie in het leven?

Je hoeft geen Ghandi of Nelson Mandela te zijn om een missie te hebben. Het hebben van een persoonlijke missie helpt je om te weten wat belangrijk voor je is? Wat wil je doen in het leven? Wie wil je zijn in het leven? Deze persoonlijke missie vormt jouw kompas in het dagelijkse leven…. bij alle beslissingen die je maakt.

Een verslavingsvrij leven is al een missie op zich… waarbij het geen mission impossible moet worden, maar een mission possible.  Zie een verslavingsvrij leven als je persoonlijke missie…. dit zal je helpen bij het maken van de juiste keuzes en richting.

Haal naar boven wat er diep van binnen in je zit… dwing jezelf je prioriteiten goed te overdenken en je gedrag daarop af te stemmen.

Schrijf eens op wat jouw persoonlijke missie is? Welke zaken vind je belangrijk op meerdere levensgebieden zoals familie, gezin, vrienden, gezondheid,  hobby, dagbesteding, financiën… of welke karakterbeschrijving zou je graag willen hebben?

blog2_afb_2

Je persoonlijke missie is jouw kompas en wijst je de weg naar een verslavingsvrij leven… het helpt je bij de juiste richting of keus.

Wat is op dit moment jouw persoonlijke missie? …en wat heb je nodig om dit te bereiken? Laat het me weten in het commentaarveld hieronder.

 

Op jouw overwinning!

esther benard ht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *